Летните олимпийски игри в Токио минаха под знака на пандемията

...
Летните олимпийски игри в Токио минаха под знака на пандемията
Коментари Харесай

300 хиляди презерватива и без забрана за секс - така правят Олимпийски игри в Париж

Летните олимпийски игри в Токио минаха под знака на пандемията от коронавирус и бяха по-различни от всички до момента. Спортистите живееха в условия на цялостна изолираност, връзката посред им беше мощно лимитирана, а интимните контакти - изрично неразрешени. Е, в този момент обстановката е по-различна, а хазаин на идващия конгрес е Градът на любовта.
 Emily in Paris и по какъв начин героинята на Лили Колинс популяризира Олимпийски игри в Париж през 2024 година
Емили се замесва и в Олимпийските игри

Как Лили Колинс се включи в реклама на игрите

От 26 юли до 11 август френската столица Париж ще е хазаин на 33-те Летни олимпийски игри - тъкмо 100 години след предходното домакинство. Страната е в трескава подготовка както за грандиозното разкриване и многобройните състезания, които ще се проведат на разнообразни места, по този начин и за посрещането на 14 250 представители на страни от целия свят, които ще премерят сили в общо 32 спорта. 

Всички те ще бъдат настанени в олимпийското село, което се построява едвам на няколко километра от центъра на града. Това ще даде опция на спортистите да опознаят Париж и да основават мемоари, когато не са на подготовка или съревнование.

Paris 2024 Olympic Village Room will house a max of 2 athletes. It has a mini living room and cardboard beds with foam mattresses.
— Reese | do not reupload (@hainakyuu_)
В селото ще бъдат изградени всички необходими удобства, измежду които най-впечатляваща със сигурност е 35-метровия бюфет, от който състезателите ще могат да си избират храна от целия свят. На тяхно разположение ще има даже бар, само че в него няма да се продава алкохол, а ще бъде просто прелестно място за срещи и събирания.

И така като организаторите са пределно наясно, че когато на едно място се съберат толкоз много млади хора, няма по какъв начин да не прехвърчат хормони и искри, те спазват традицията, въведена на Олимпиадата в Сеул през 1988 г - да раздават хиляди презервативи на спортистите.
 Снимка 658037

Дори в Токио, където интимността бе неразрешена, бяха обезпечени 150 хиляди презерватива за попречване на заразяването със СПИН и други полово-предавани инфекции сред тези, които са нарушили разпоредбите, написа CNBC.

Всичко в името на златния орден (и славата)

" Олимпийски игри - в гонене на славата " дава някои отговори

Тази година в Париж, Града на любовта, възбрана за секса сред олимпийците няма. Ще бъдат раздаден над 300 хиляди презерватива, което значи, че на всеки в олимпийското село ще поставят по към 20 броя. И единственото, за което би трябвало да внимават разгорещилите се спортисти е да не счупят картонените кревати, на които ще спят - тъкмо както беше в Токио.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР