Летището се извини на клиентите в изявление в петък.Но добави

...
Летището се извини на клиентите в изявление в петък.Но добави
Коментари Харесай

Пожар на паркинг в Лутън: Летището признава, че не знае кои превозни средства са пламнали - три дни след пожара

Летището се извини на клиентите в изказване в петък.

Но добави че заради обстоятелството, че уеб сайтът към момента не може да бъде наличен безвредно, „ не можем да потвърдим положението на което и да е настрана транспортно средство “.

В момента, в който огненото кълбо гълтам паркинга на летище Лутън

„ Разбираме бедствието, което аргументи този случай за нашите клиенти за паркиране на коли и че доста от тях към момента са нетърпеливи за повече детайлности “, сподели летището в обява в X, по-рано известна като Twitter.

„ Съжаляваме, че не успяхме да отговаряме толкоз бързо, колкото бихме желали. Свързахме се непосредствено с всички клиенти, които са резервирали при нас, и работим интензивно, с цел да предоставим повече детайлности допустимо най-скоро.

„ Това обаче е комплицирано и непрекъснато изменящо се обстановка и защото паркингът не може да бъде наличен безвредно, ние не можем да потвърдим положението на което и да е настрана транспортно средство сега. (MIB), който ще координира активността си с другите застрахователни компании за транспортни средства.

„ Ние ще предоставяме постоянни актуализации на всички клиенти и ще отговаряме на всички други запитвания по реда на целта. “

Андрю Хопкинсън, основен пожарникар в Пожарната и избавителната работа на Бедфордшир, сподели, че паркингът е имал към 1500 транспортни средства в него по това време - като до 1200 се счита за развалени.

Временна рампа е била конфигурирани, с цел да разрешат премахването на неповредени транспортни средства.

Изображение: Кейти Форбс със брачна половинка си Адриан

Кейти Форбс, 42, която живее в покрайнините на Ковънтри, е пътувала до Фуертевентура на Канарските острови със брачна половинка си, щерка си и приятеля на щерка й и би трябвало да се върне в петък.

Те са били принудени да наемат кола за завръщането си - без информация по отношение на положението на транспортното им средство.

Г-жа Forbes сподели пред осведомителната организация PA по-рано тази седмица: „ Не съм имал наслада с Лутън. Не съм чул нищо назад, туитвам ги, всичко и нищо.

„ Разбирам, те притеглят други хора, които отиват на летището, само че за мен не е имало опрощение, нито един път никой не е споделил „ съжаляваме за обстановката “.

„ Ние сме някак оставени в неопределеност. “

Томас Уилет, 29-годишен остарелият управител на наличие за организация за недвижими парцели от Есекс беше пътувал до Гран Канария с колегата си и би трябвало да се върне вкъщи в неделя, само че сподели: „ В момента нямаме метод да се върнем вкъщи. “

„ Не знаем дали колата ни е била развалена или не, или по какъв начин ще се приберем от летището “, сподели господин Уилет пред PA.

„ Тяхно обвързване би трябвало да се грижи за тези, чиито транспортни средства са наранени, само че наподобява вместо това дават отговор на всички останали с други запитвания. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР