Летище София днес откри тръжна процедура за изработване на идеен

...
Летище София днес откри тръжна процедура за изработване на идеен
Коментари Харесай

Летище София търси проектант за ремонт на Терминал 2

Летище София през днешния ден откри тръжна процедура за разработване на абстрактен и механически планове за възобновяване на Терминал 2. Процедурата по желание ще се извърши на два стадия.
За първичния асортимент всички искащи могат да заявят интерес за присъединяване и да подадат съответните документи, оповестени в уеб страницата на летище София. Това може да се случи в период до 15 декември, като от столичното летище са дали повече време, с цел да могат да се включат по-широк кръг от заинтригувани участници.
След като бъдат прегледани документите и се направи първичния асортимент, утвърдените участници ще подадат своите ценови предложения не по-късно от 23 декември.
Общата стойност на контракта ще бъде оповестена откакто бъде определен реализатор.
Реконструкцията на Терминал 2 на столичното летище е част от тактиката за петзвездно пътническо прекарване, само че по едно и също време с това и стъпка за възстановяване на успеваемостта и ориентиране на целия пътнически трафик от първи към втори терминал. До 2030 година ще бъде построен и пуснат в употреба изцяло нов Терминал 3, който коренно ще промени образа на аерогарата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР