Летище-Бургас очаква утре първия чартър с чужди туристи с полет

...
Летище-Бургас очаква утре първия чартър с чужди туристи с полет
Коментари Харесай

Летище-Бургас очаква утре първия чартър с чужди туристи с полет от Амстердам

Летище-Бургас чака на следващия ден първия чартър с непознати туристи с полет от Амстердам. Това сподели в Бургас министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

Тя осведоми, че по-рано през днешния ден е провела среща с представители на Съюза на притежателите в курорта "Слънчев бряг ", които декларирали подготвеност за деен туристически сезон от 1 юли. Ангелкова сподели, че във всички хотели по Черноморието се съблюдават строго противоепидимичните ограничения.

Тя изясни, че туризмът чака мъчно лято и е доста значимо всички да бъдем дисциплинирани. В непрестанен контакт сме с водещи туроператори.

Стремим се да покажем, че България и нашето Черноморие са безвредни дестинации, добави Ангелкова. Вече са ясни и данните от пробите на морската вода, които се вършат всяка година. Качеството на водата в морето е чудесно и по Южното Черноморие няма нечисти плажове, заяви шефът на РЗИ-Бургас доктор Георги Паздеров.

Днес в Бургас министър Ангелкова взе участие в конференция, на която бяха оповестени резултатите от огромното имунологично проучване измежду жителите в Бургаска област. Участници в брифинга бяха основният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил, деканът на бургаския Медицински факултет доцент Цветан Велинов, кметът на Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

Няма ковид по Южното Черноморие, туризмът влага огромни очаквания
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР