Лестър е готов да се включи в битката за привличането

...
Лестър е готов да се включи в битката за привличането
Коментари Харесай

Лестър се включва в битката за Лука Йович

Лестър е подготвен да се включи в борбата за привличането на нападателя на Реал Мадрид Лука Йович, твърди " Дейли Стар ". " Лисиците " са подготвени да извадят 35 милиона евро, с цел да си усигурят услугите на сърбина.

22-годишният Йович бе притеглен с огромни упования на " Сантиаго Бернабеу " предишното лято. Тогава " Белият балет " заплати за него 61 милиона евро на Айнтрахт (Франкфурт). Нападателят обаче не може да разкрие капацитета си в Мадрид и все по-усилено се приказва, че ще бъде продаден.

Досега се смяташе, че главен кандидат за подписа на Йович е Милан, само че в този момент и от Лестър протягат ръце към сърбина. Мениджърът на англичаните Брендън Родъжрс е убеден, че Йович може да образува добър тандем с Джейми Варди в офанзива и да преоткрие головата си форма на " Кинг Пауър Стейдиъм ".

От Реал Мадрид до момента избраха да пуснат Йович единствено чартърен за един сезон, след което да го върнат на " Бернабеу ". Заради загубите, които клубът натрупа по време на пандемията от ковид, на " Сантиаго Бернабеу " към този момент се замислят дали не е по-добре да продадат нападателя и да си върнат най-малко част от инвестицията, която вложиха в него.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР