Лесен за управление, със стабилни спирачки и удобен за пренасяне,

...
Лесен за управление, със стабилни спирачки и удобен за пренасяне,
Коментари Харесай

Electric Vacuum Tyre Scooter – сгъваем електрически скутер

Лесен за ръководство, със постоянни спирачки и комфортен за преместване, изминава до 25 километра с едно зареждане на батерията, с понижена цена сега

В сгънато положение скутерът пести място и е комфортен за преместване

Електрическите скутери, наричани още тротинетки, все по-често се срещат по улиците. И въпреки че в този момент не е най-подходящият сезон за тях, ценово-изгодните оферти заслужават внимание.

Лесен за асимилиране и потребление, постоянен и с положителни механически параметри е E4 8.5 Inch Electric Vacuum Tyre Scooter , предлаган от онлайн магазина Cafago. Моделът е разгласен на понижена цена от €263,69 сега, с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на 3 до 5 дни и с платени мита, според изискванията на търговеца.

Електрическият скутер е постоянен и с положителни механически параметри

Рамката на скутера е направена от здрава алуминиева сплав, способна да поеме товар от 125 кг. Вакуумните 8,5-инчови гуми са устойчиви и сигурни даже на на недодялан път. Скутерът се ръководи елементарно – като велосипед и е подсигурен с дискова спирачка.

Electric Vacuum Tyre Scooter може да измине разстояние от 12 до 25 километра с едно зареждане на батерията (което лишава 3,5-4 часа). Тротинетката развива оптималната скорост от 25 км/ч. Отпред и откъм гърба са планувани светлини за безвредно каране, включително на мрачно.

Ползването и ръководството на скутера са лесни, както при велосипед

С сходни характерности, скутерът е подобаващ за къси развлекателни пътувания, за учебно заведение или работа. Голямо улеснение е сгъваемият дизайн, с помощта на който тротинетката може да се придвижва безпроблемно – тя тежи единствено 12 кг и се сгъва за 3 секунди, пестейки място.

Electric Vacuum Tyre Scooter се зарежда със общоприетоо напрежение AC100-240V и употребява 250W мощ. Капацитет на батерията е 350,0Wh. Скутерът е наличен в два цвята – черен и бял (опция). В комплекта на устройството влизат още захранващ кабел и управление за потребителя.

Електрическият скутер е подобаващ за разходки, за пътешестване до учебно заведение и по работа

Можете да купите скутера тук: E4 8.5 Inch Electric Vacuum Tyre Scooter – на цена от €263 ,69 до 31 декември 2018 година, с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на 3-5 дни и платени мита.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР