Лесен и интелигентен термален печат за различни индустрииBrother TD-4D са

...
Лесен и интелигентен термален печат за различни индустрииBrother TD-4D са
Коментари Харесай

Brother TD-4D – нова линия компактни етикетни принтери

Лесен и образован термален щемпел за разнообразни промишлености

Brother TD-4D са бързи устройства, със скорост на щемпел до 8 инча в секунда (снимка: Brother)

Нова линия от компактни, 4-инчови етикетни принтери на Brother обезпечава бърз, елементарен и подсъзнателен щемпел на етикети за разнообразни промишлености. Устройствата излизат на българския пазар през септември.

Продуктовата гама TD-4D включва четири настолни устройства за пряк термален щемпел – TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN и TD-4550DNWB. Те са предопределени за потребление в разнообразни промишлености, в това число хранилища, дистрибуция, търговия на дребно и опазване на здравето.

Устройствата са бързи, със скорост на щемпел до 8 инча в секунда (ips). За всички модели се оферират опционални ножове и плъгини за отлепване на етикети. TD-4D са създадени с концепцията да улеснят процесите за потребителите, като оферират автоматизирано настройване на медиата, което регистрира нейните дължина и размери, и опция устройството да бъде настроено за целия си експлоатационен живот единствено един път.

Принтерите Brother TD-4D са създадени с концепцията да улеснят процесите за потребителите (снимка: Brother)

Модулният дизайн и взаимозаменяемите елементи значат, че потребителите могат сами да обслужват принтерите и да сменят консумативите елементарно, като поддържат оптимално време за работа.

Предвид растежа на електронната търговия, функционалността за изрязване на транспортни и продуктови етикети разрешава на складовите и логистичните промишлености дейно да печатат етикети.

Функцията за инспекция на печатащата глава подсигурява, че всяко задание за щемпел се създава с най-високо качество, което е от значително значение за баркодовете, които би трябвало да бъдат ясни, с цел да могат да се сканират.

TD-4D поддържа стилизирани шрифтове, което значи, че детайлите върху етикетите, като хранителни алергени, могат автоматизирано да бъдат удебелени, в случай че се употребяват от лист, вграден в устройството. Това отстрани риска избрани съставки – като ядки, да вземем за пример – да бъдат пропуснати или неразбираеми за клиентите.

Принтерите Brother TD-4D имат модулен дизайн и взаимозаменяеми елементи (снимка: Brother)

Това са „ устройства, които чиновниците могат да употребяват интуитивно – от еднократно задаване на настройките до автоматизирано стилизиране на шрифта, предопределено за производителите на храни ”, разяснява Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг ” в Brother България.

„ Наличието на особено устройство за етикетиране е по-икономично от печатането на етикети на принтер A4, защото се отстрани разхищението и се употребяват единствено нужните етикети ”, добави тя.

Етикетните принтери от серията TD ще бъдат налични в България през септември, като цените стартират от 899 лева без Данък добавена стойност, прецизираха от офиса на японската компания у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР