Леонид Решетников, генералът от КГБ на когото бе забранено за

...
Леонид Решетников, генералът от КГБ на когото бе забранено за
Коментари Харесай

Ген. Решетников: Борисов остави храмовете отворени въпреки натиска на Запада

Леонид Решетников, генералът от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на който бе неразрешено за 10 години да посещава България, похвали на страницата си във фейсбук премиера Борисов, че оставил храмовете отворени. Той хвали още и някои политици, които също били в поддръжка на патриарх Неофит и владиците.
Генералът счита, че ограничението на християните в България било поради напън от Запада и неприятните либерали. В същото време то мълчи по въпроса, кой затвори в съвсем цяла Русия за празниците към Великден. И дали отново подлият Запад има пръст за това. Пита се и по какъв начин по този начин съветските генерали станаха толкоз богоугодни, като че ли са не запомнили предишното и биографиите си.

Вижте целия пост на ген. Решетников:

„ Премиерът на България мощно пази Синода и Българската православна черква и отхвърля да разпореди да бъдат затворени храмовете. Някои депутати и политици обществено приказват, че не би трябвало хората да бъдат принуждавани да носят маски. И това се случва макар големия напън на Запада и локалните либерално-глобални мизерници. О, да българи, о, отлично. Между другото, другари в София питат: Какво се случва в Русия, не разбираме за какво затварят църквите и вкарват някакви не помни?”

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР