Леонардо Ди Каприо, вдовицата на Стив Джобс и изпълнителния директор

...
Леонардо Ди Каприо, вдовицата на Стив Джобс и изпълнителния директор
Коментари Харесай

Леонардо Ди Каприо, Аpple и Опра Уинфри даряват 22 милиона долара за храна на бедните в САЩ

Леонардо Ди Каприо, вдовицата на Стив Джобс и изпълнителния шеф на Apple дадоха обещание поддръжка за хранителния фонд на Америка поради пандемията от ковид.
Звездата от " Имало едно време... в Холивуд " сплоти напъните си с изпълнителния шеф на Apple Тим Кук и Лорън Пауъл Джобс, вдовицата на Стив Джобс, да дарят 12 милиона $, с цел да оказват помощ за доставката на храна на тези, които най-вече се нуждаят от нея в този миг.
Ди Каприо сподели: „ На фона на тази рецесия организации като World Central Kitchen и Feeding America въодушевиха всички нас със своя хладнокръвен ангажимент да хранят най-уязвимите хора в потребност. Благодаря им за тяхната неуморна работа по първа линия, те заслужават цялата ни подкрепа``.
Изпълнителният шеф на Feeding America, добави: „ От името на Feeding America, бих желала да благодаря на Леонардо Ди Каприо, Лорън Пауъл Джобс и Тим Кук за тяхната благотворителност и поддръжка, които ще оказват помощ на нашата мрежа от хранителни банки да дават безплатно храна и други запаси за общности, наранени от тази рецесия. Преди пандемията COVID-19, 37 милиона души в тази страна не са имали непрекъснат достъп до питателна храна - в това число 11 милиона деца и 5,5 милиона възрастни хора. Тези числа бързо нарастват и е извънредно значимо да се обединим като нация, с цел да подкрепим съседите си през това време на огромна нужда``, предава БГНЕС, цитирайки Контактмюзик.
От образеца на Ди Каприо се възпламени и Опра Уинфри, която даде обещание да подари още 10 милиона $ за поддръжка на фонда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР