Леонардо ди Каприо е дарил средства на хуманитарни организации, подкрепящи

...
Леонардо ди Каприо е дарил средства на хуманитарни организации, подкрепящи
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо е дарил средства на хуманитарни организации, подкрепящи Украйна


Леонардо ди Каприо е дарил средства на филантропични организации, подкрепящи Украйна - макар че по-рано публикуваната вест, че холивудският артист е дарил 10 млн. $, се оказа погрешна, оповестява.

През последните дни в интернет се появиха редица изявления, че Ди Каприо е дарил 10 млн. $ на организация в интерес на Украйна, която е родната страна на баба му по майчина линия.

Но информацията за дарението на Ди Каприо е била неточна, декларира непосредствен източник до артиста, който е поискал анонимност, защото те не е бил акредитиран да приказва обществено по въпроса.

Ди Каприо обаче е дарил средства на филантропичните организации CARE International, Международния избавителен комитет (IRC), Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците (UNHCR) и Save the Children International в поддръжка на Украйна, споделя източникът, като не показва какви са били предоставени суми от страната на артиста.

Хелене Инденбиркен - бабата по майчина линия на 47-годишният артист е родена в Одеса под името Йелена Степановна Смирнова, само че емигрира с родителите си в Германия през 1917 година Тя умира на 93-годишна възраст през 2008 година

Вижте повече за Леонардо ди Каприо в.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР