Леонардо Бонучи описа защо Антонио Конте е бил перфектният човек

...
Леонардо Бонучи описа защо Антонио Конте е бил перфектният човек
Коментари Харесай

Бонучи обясни защо е било лесно да се превдиди успеха на Конте

Леонардо Бонучи разказа за какво Антонио Конте е бил съвършеният човек за Ювентус и за какво е било елементарно да се планува, че ще има същото въздействие и в Интер.

Двата отбора се изправят един против различен идната събота в Дерби д’Италия от 21,45 часа българско време.

Двата тима са на върха в таблицата на Италия, като единствено две точки ги разделят след шест кръга, само че това ще е първият път, в който Конте ще се изправи против някогашния си клуб, откакто прекара три години в Торино.

„ Това, което Конте ми даде беше желанието в никакъв случай да не се предавам. Мисленето ти да се промени и да правиш всичко, макар болките, с цел да постигаш задачите си”, разяснява Лео Бонучи.

„ Той стори това още от първия си ден и беше съвършен за Ювентус. Дойде да води огромен клуб, който го доразви след абсурда с Калчополи. Нуждаехме се от някой като него, който знае за какво се носи фланелката на Юве. Тригодишният ни престой дружно свърши и ние продължихме по своя път, само че запазихме връзката си”, добави Бонучи.

Вече Конте се пробва да придаде същия резултат и в Интер, откакто започва с шест победи от началото на сезона.

„ Интер стартира добре сезона, което бе елементарно да се планува след идването на Конте там. Те са превъзходен тим и имат положителни играчи. Системата им на игра разрешава на всеки да се потвърди по най-хубавият начин”, призна бранителят на Юве.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР