Лентата прерязаха зам.-директорът на ОДМВР – Хасково комисар Николай Бакърджиев

...
Лентата прерязаха зам.-директорът на ОДМВР – Хасково комисар Николай Бакърджиев
Коментари Харесай

Изнесена приемна на инспектор от „Детска педагогическа стая“ в РУ – Свиленград

Лентата прерязаха зам.-директорът на ОДМВР – Хасково комисар Николай Бакърджиев и кметът на Свиленград арх. Анастас Карчев
„ Благодарим на община Свиленград за предоставеното помещение. То ще бъде от изгода както за децата и техните родители, по този начин и за чиновниците, работещи по предварителна защита на детската престъпност “, съобщи по време на късата гала комисар Николай Бакърджиев.

Изнесената приемна е осъществена по план, иницииран от районното ръководство и общината. Помещението е предоставено с контракт за безплатно ръководство – общинска благосъстоятелност и се намира на улица „ Бурденис “ № 2, ет. 4 в постройката на Дирекция „ Социално подкрепяне “. За обзавеждането му са усвоени средства от Закона за държавния бюджет за 2021г. по функционалност „ Отбрана и сигурност “, група „ Полиция, вътрешен ред и сигурност “. От община-Свиленград са предоставени преносим компютър проектор за осъществяване на образования с деца в и отвън образователните занятия.

Целта на изнесената приемна е провеждането на самостоятелна работа с деца и родители, предварителна защита с групи деца, опция за обучителни семинари, съвещания за екипна активност с учащи и с други институции.

На откриването участваха ръководителят на районния съд, зам.- районният прокурор на районна прокуратура Хасково, шефове на учебни заведения и педагогичен съветници.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР