Лени Кравиц ще изнесе голям концерт в Бургас тази година.

...
Лени Кравиц ще изнесе голям концерт в Бургас тази година.
Коментари Харесай

Лени Кравиц с голям концерт в Бургас през август

Лени Кравиц ще изнесе огромен концерт в Бургас тази година . Той е част от турнето му „ Blue Electric Light Tour “ 2024. 

В Бургас Лени Кравиц ще зарадва публиката със своите песни на 6 август на Морска гара . Концертът ще се осъществя с поддръжката на общината и КМД. 

Предварителната продажба на билети стартира на следващия ден и е единствено за членове на Fest Club . Официалната продажба започва в понеделник на TicketStation.bg

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ . Как другояче да опишем “Blue Electric Light ”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц? Кравиц написа и записва албума, в който майсторският му бездънен соул рокендрол е още веднъж налице, в личното си студио на Бахамите. Като безмилостно креативно динамо – като музикант, създател на песни, продуцент, артист, създател, дизайнер – той продължава да бъде световна мощна сила в музиката, изкуството и културата.

„ Blue Electric Light “ е вълнуваща сбирка от песни , която надгражда този известен имидж и е още едно допълнение към облика на индивида, чиято музика, както и неговата емблематична хармония, не престават да въодушевяват милиони по света. В албума гениите на Кравиц като създател, продуцент и мултиинструменталист не престават блестящо да се демонстрират, защото той написа и изсвирва множеството принадлежности самичък , благодарение на дългогодишния си китарист Крейг Рос . В последна сметка, Лени основава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, само че и в същото време стои устойчиво в пулса на 21-ви век и оттатък него.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР