Лена Бориславова и Мирослав Иванов са били на зимна ваканция

...
Лена Бориславова и Мирослав Иванов са били на зимна ваканция
Коментари Харесай

Родителите на Миро простиха на Лена изневярата с Киро Петков! Двамата се женят, канят и Линда Петкова

Лена Бориславова и Мирослав Иванов са били на зимна почивка край морския бряг дружно с дъщеричката си Деа. Това е първата екскурзия на наследничката им, която проплака през септември 2023 година и към този момент е на съвсем 4 месеца.
Бориславова не прецизира дали почивката им е била в България или в прилежаща Гърция, само че по фотосите, споделени от самата нея, си проличава, че тримата са си прекарали повече от добре.
„ Да бъдем здрави! Да бъдем щастливи! Да бъдем по-човечни! Нека през Новата 2024 мислим повече със личните си глави, а не със страховете си; мечтаем и действаме самоуверено, вместо единствено да се оплакваме и подлагаме на критика, и бъдем по-добри персони! Вдъхновяваща 2024 за всички! “, пожела юристката на почитателите си в обществените мрежи.
Коледните празници пък дружно с обичания ѝ Мирослав и дребната Деа прекарали в неговия роден град Ямбол на посетители на родителите му Николай и Димка. Преди появяването на бебето настойчиво се говореше, че Лена имала съществени пререкания със свекъра и свекърва си, изключително около сагата „ Парапетгейт “, в която бе забъркана, само че с раждането на Деа съумели да потушат пожарите. Новогодишната нощ Лена и Миро обаче не посрещнали с родственици и близки, а единствено двамата, и то посред центъра на София. Очевидци споделят, че са ги забелязали да крачат забързано на метри от остарялата постройка на Народното събрание, устремени към площад „ Александър Батенберг “, където имаше празничен концерт. Дъщеричката им обаче не била с тях, а евентуално е била поверена на грижите на майката на Лена, която извънредно ѝ оказва помощ, с цел да може Бориславова да продължава да бъде повече от дейна в партийните каузи.
Междувременно някогашната говорителка на Кирил Петков прибира златно майчинство от съвсем 3 хиляди лв. поради високия си застрахователен приход, преди да зачене от Мирослав Иванов, и може да си разреши и няколко бавачки.
Очакванията на всички близки и другари на годениците е през 2024 година най-сетне да минат под венчилото и да узаконят 11-годишната си връзка. Самата Бориславова наскоро показа, че са имали определена дата и място за женитба, само че проектите им са били осуетени от Ковид пандемията, а по-късно и от бременността ѝ. Сега обаче пред тях към този момент няма да има спънки най-сетне да си кажат заветното „ да “. На бъдещата им женитба без терзания ще могат да поканят и Кирил Петков и жена му Линда, тъй като точно на празниците канадката и Лена си простиха и към този момент даже си разменят сърца в обществените мрежи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР