Леле-мале, Борисов направо не е на себе си. Президентът му

...
Леле-мале, Борисов направо не е на себе си. Президентът му
Коментари Харесай

Защо Бойко вече не харесва другарчето си Делянчо? Страхотни доказателства!

Леле-мале, Борисов напряко не е на себе си. Президентът му зададе няколко елементарни въпроса за Пеевски и той заприказва за вероломно нахлуване, взе да заплашва, изключителни брифинги.... Нямал, но в действителност нямал нищо общо с Делян Пеевски. Странно, за какво тогава това се нервира толкоз доста? Докато привластовите медии се чудеха по какъв начин да отразят гнева на Борисов, уеб сайтът ПИК обгърна премиера като кевларено одеало, с цел да го защищити от питанията на президента. А те засягаха връзките на премиера с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. ПИК постоянно се газира, когато се чуе даже намек за рецензия към Борисов, Пеевски или Цацаров. В четвъртък уеб сайтът на Недялко напряко се вкисна и гръмко изока: Радев с конспирация против Борисов за вездесъщия Пеевски. Президент или квартална клюкарка? Сега да даде доказателства, или да се извини!

Е, щом Недялко желае докаателства, да прочете изявлението със самия него през 2016 година обещано на Арина Антонова.

- Г-н Недялков, в последните дни излязоха многочислени изявления против вас в организация " Блиц ". В същото време се знае, че вие сте съсобственик в тази медия. Какво тъкмо се случва, колегията се чуди.

- Преди малко, по отношение на това изявление, си направих труда и изброих тъкмо 14 материала против скромната ми личност в " Блиц " в границите на 10 дни. Това е самобитен връх - съвсем плювня и половина дневно. Какво се случва ли? Мажоритарният притежател на " Блиц " Делян Пеевски си изпуска нервите и нахъсва разсилния си Ивайло Крачунов да бълва неистини и клюки. Крачунов в това отношение е изключително находчив, изплезил е език до земята, и по всякакъв начин желае да се хареса на господаря си.

- Ивайло Крачунов? Това в действителност звучи необикновено - доскоро този човек бе компактно до вас, основен редактор на ПИК, а в този момент ви плюе?

- Уви, перверзията в обществото не подминава и медиите. Даже медиите са еманация на разпадналата се и безнравствена българска гласност. Но дано караме подред. " Човека " или " Момчето ". Христо Иванов, Лозан Панов, Цветан Василев, Радан Кънев, ГришаПрез лятото на 2015 година съсобственикът и създател на " Блиц " Георги Ст. Илиев продаде каузи си. Нека поясня - до тогава той бе съсобственик дружно с Пеевски и един винпром. В един миг реши да продава и аз купих част от каузи му. След договорката сдружението стартира да се ръководи от двама изпълнителни шефове - Славка Бозукова (формален притежател, на хартия, която представляваше Пеевски) и Звездомира Мастагаркова, която представляваше мен. Мастагаркова бе назначена и за основен редактор на медията, тя определяше публицистичната политика, тя водеше екипа. Междувременно обаче Делян Пеевски си фантазира, че " Блиц " може да стане нещо като " Труд " - пощенска кутия за мръсни поръчки против политическите му и бизнес врагове. Адвокатът му Александър Ангелов стартира да залива мейла на редакцията с анонимни пасквили против всеки, неуместен за Пеевски, който назовават Ганчев, Румяна Бъчварова, Николай Ненчев, Росен Плевнелиев, Лютви Местан... Ако пасквилът не излезеше, Ангелов вдигаше кавги на Мастагаркова и я заплашваше.

Ситуацията към април стана нетърпима, беше ясно, че не може да се продължава по този метод. Тогава Пеевски и Ангелов взеха решение, че ще похитят " Блиц ", ще сменят Мастагаркова, ще откраднат собствеността ми и ще си подсигурят безметежност в клеветите против враговете си.

- А какво общо има вашият някогашен сътрудник Крачунов с всичко това, по какъв начин той се появи от ПИК в " Блиц "?

- Пеевски е решил не просто да ми отмъкне уеб страницата, само че и да ме уязви в чисто човешки проект. Затова и разспространителските му компании стопираха да продават вестник " Ретро ". В същото време е вербувал зад тила ми Крачунов, евентуално го е вербувал с месеци обратно, тайно - може би с пари, може би с обещания за кариерно издигане, може би с някакъв компромат. Честно казано, не ме интересува. Знаех, че Крачунов е педераст, само че не знаех, че е гей и по душа. Доскоро имах вяра, че по-страшни от физическите са душевните педали. Само че една нова порода българи съвместява органично дух и материя. Сбърканяците по природа и телесна настройка долазиха до основни публични позиции и се държат типично по швестерски. Не е смешка - педалите са като ято. Крачунов избяга от ПИК по нощите, като единствено час преди този момент ми се мазнеше в кабинета ми. От кабинета ми се мята в колата си с няколко мутри и нахлува в кабинета на Мастагаркова в " Блиц ", като взема решение да перчи мускули пред нежната колежка. В последна сметка се самонастанява в кабинета й, а в този момент се показва на всички места като " изпълнителен шеф ", въпреки в действителност да е " изпълнителен изменник ". Пеевски дано знае, че на Крачунов измяната му е в кръвта. Щом постъпи по този начин с мен, ще постъпи и с него по този начин, в случай че посоката напразно се обърне. Голям мъж, няма-що, прочут и като " Мара Общата " измежду футболистите на ЦСКА. За неговите подвизи и комплекси ще четете скоро в ПИК, ще гледате и по ПИК ТВ.

- Как Крачунов отива в " Блиц ", на какво съображение?

- На съображение на заповед на едната изпълнителна директорка Славка Бозукова, която уволнява Мастагаркова и назначава на нейно място Крачунов, изпълнявайки заповедите на Пеевски. Тук е значимо да отбележим, че Бозукова подписва документ с погрешно наличие - твърди, че е стопроцентов притежател на акциите в " Блиц ", което е неистина. Книгата на акционерите се пази от мен и там си проличава ясно, че аз също съм вписан като съсобственик. Заповедта на Бозукова е противозаконна и тъй като тя прескача Съвета на шефовете, взима решението сама.

Покрай цялата тази авантюра аз повеждам няколко каузи против узурпаторите. Има и тъжба в прокуратурата. Пеевски още живее с чувството, че е над закона или че по-скоро законът работи в негова изгода. Мисля, че този път сметките му няма да излязат.

Сега ми се постанова да заведа и други каузи - против " Блиц " и Крачунов солидарно за безобразните клюки по мой адрес от последните дни. Приятелите ми, околните ми, фамилията и децата ми четат за мен, че владея " мозък-парцал от шкембеджийница ", " застрашавам рекламодатели ", " не заплащам налози ", " не съм платил заплатите на чиновниците в ПИК ТВ ", " простирам се в първокласни парцели, добити от рекетьорски пиар ", " бил съм пример на рекетьорската публицистика ", и още, и още... Крачунов праща шпиони да снимат дома ми, в който доскоро е ял и пил до насита. Сами преценете какъв брой коства този човек... И това го вършат хора и медии с многомилионни неиздължени заеми към банкрутиралата КТБ. Да забележим в този момент по какъв начин Крачунов ще потвърждава измислиците си.

(Изобщо виждам, че Пеевски е събрал към себе си една мизеруваща морално и финансово кохорта от медийни чакали - някогашни ченгета, педерасти, проститутки, наркомани, алкохолици, които се надпреварват да му се харесат посредством гадостите, фабрикувани по мой адрес. Това напряко ме ласкае - толкоз очевидно съм значим и рисков за корпулентния, процъфтяващ мъж, похитил страната ни.)

Отделно ПИК ще заведе и серия каузи против Ивайло Крачунов за уронване на престижа и положителното име на организацията ни поради изказванията в " Блиц ", че ПИК е измайсторила подправен скрипт, с цел да манипулира данните за читателската публика в " Гемиус ". Невероятна, умопомрачителна нелепост, която може да хрумне единствено на прекомерно обезверени хора.

На лицето Крачунов ще му се наложи да се влачи непрекъснато по съдилища в околните години. Дано в това време господарят му не закъса, тъй като кой ще заплаща целия харч?

- И въпреки всичко, за какво е цялата тази кална офанзива против вас, какво ги е провокирало?

- Истинската им нервност се отпуши, откакто приканих обществено основния прокурор Сотир Цацаров да помоли юриста на Пеевски - Ангелов, да спре да му се подмазва с анонимни антрефилета в " Труд ". На тематика " Цацаров " Пеевски е изключително страхлив. Ако по някакъв метод бъде компрометиран пред основния прокурор, скача като жилнат.

Александър Ангелов, индивидът на Пеевски в " Левски ", дружно с мозъчен концерн от наети писачи, стои зад всички " контрадезинформации " в " Труд ", подписани като Калоян Стоев или Стефан Николов. Пиянката Петьо Блъсков - Сопола е единствено лицето, прочее задникът на славния в миналото ежедневник, трансфорат от бандата на Пеевски в елементарен парцал с дребен тираж. Александър Ангелов е " индивидът с флашките " на Пеевски, индивидът, който прави " корпоративните рейдърства ", и това се знае от мнозина политици и медийни деятели, които обаче си затварят очите от боязън и мълчат.




- Наистина ли смятате, че Делян Пеевски още е толкоз всесилен? Защо е жив страхът от него, нали съгласно премиера към този момент си е отишъл от България?

- Вижте ми окото, корабче плува ли? Пеевски в действителност е в мъчно състояние, откакто Борисов му лиши държавните поръчки от пътните компании и откакто контрабандният канал на " Булгартабак " през Турция секна. В същото време Пеевски е задоволително безочлив, егоистичен и изплашен - осъзнава, че единствената му отбрана е нападението. Чух, че на едно-две места заплашил: " Изгоря ли аз, изгаряте и вие! " Хвалел се, че е цялостен със записи на високопоставени служители, свързани с аферата " КТБ ". Дали в действителност има компромати, или единствено блъфира и се перчи?

Струва си прокуратурата да го попита и имам вяра, че рано или късно това ще се случи. Както и ще се разбере за възможните му контакти с крупни арабски контрабандисти в търговията с цигари, за които българските и непознатите служби имат десетки сигнали, към този момент покрити в прашасали чекмеджета...

Това са единствено една част от доказателствата, които би трябвало да заинтересуват прокуратурата. Има още доста, доста, доста. Нито един сигнал за далаверите на Пеевски, а и за тези на Борисов, само че Цацаров и кръгът му не протягат ръка към тях. От боязън? Заради съучастничество? Прикриване?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР