Лекуването на бъбреците с природни средства като зърнени култури може

...
Лекуването на бъбреците с природни средства като зърнени култури може
Коментари Харесай

Лекарите крият, че тази проста бабина рецепта ще излекува бъбреците ни за седмица

Лекуването на бъбреците с естествени средства като зърнени култури може да бъде доста ефикасно. Методът с потребление на просо е потвърдено средство, което може да помогне при разнообразни проблеми с бъбреците и пикочната система.

За да приготвите лечебния разтвор, измийте чаша просо с топла вода и я изсипете в 3-литров буркан. Залейте просото с гореща вода и покрийте. Оставете сместа да стои на стайна температура. След няколко часа или на идващия ден, ще забележите бяла каша във водата. Тази каша е вашият билков разтвор.

Пийте течността по ваше убеждение и потребност. Когато сте изчерпали количеството, просто прибавете още гореща вода върху просото и позволете на разтвора да остане още веднъж в нужното време. Продължавайте този развой, до момента в който усетът и успеваемостта на разтвора не се изчерпят, след което би трябвало да приготвите нова порция просо.

Този способ с просо е прочут със своите позитивни въздействия върху бъбреците и цялата пикочна система. Той може да помогне при премахването на пясъка и камъните от бъбреците, както и при лекуването на цистит и други женски болести. Освен това, просото може да се употребява и при лекуването на камъни в пикочния мехур, като оказва помощ за тяхното разтваряне и елиминиране посредством урината.

Методът е изцяло естествен и употребява силата на природата и билките.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: здраве лечение билки просо бъбреци камъни в бъбреците цистит пикочна система
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР