Лекоатлетическата легенда Юсеин Болт се присмя на сравненията между него

...
Лекоатлетическата легенда Юсеин Болт се присмя на сравненията между него
Коментари Харесай

Юсеин Болт се подигра с Мбапе: И момичетата бягат по-бързо от него

Лекоатлетическата легенда Юсеин Болт се присмя на сравненията сред него и звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе след успеха с 2:1 над Реал Сосиедад в Шампионската лига.

В даден миг от мача Мбапе пробяга 100 метра за едвам 10:90 секунди, а международният връх на Болт в тази отдалеченост е 9:58 секунди. Ето за какво редица страници и медии в обществените мрежи си разрешиха да сравнят бързината на нападателя с ямаеца, наблягайки, че футболистът е бил по-бавен единствено с малко повече от секунда.
 Килиан Мбапе донесе четвъртфинала за ПСЖ в Шампионската лига
Килиан Мбапе донесе четвъртфинала за ПСЖ в Шампионската лига

Вижте детайлности!

Бившият спринтьор обаче изобщо не е останал впечатлен от тези съпоставения, както се вижда от персонални известия сред него и Андреас Трайковски. Северномакедонецът, който също е лекоатлет, само че в дисциплината дълъг скок разгласява чата сред двамата. Той е пратил обява на 433 по тематиката, подигравайки се, че от страницата са написали, че Мбапе съвсем е подобрил международния връх. " Почти ". Брат. Глупави са, че разгласяват това ", добавил Трайковски. На собствен ред Болт му е дал отговор: " Знам, засмях се, когато го видях. Момичетата бягат по-бързо от това ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР