Лекарят на националния отбор на българския национален отбор Бисер Бочев,

...
Лекарят на националния отбор на българския национален отбор Бисер Бочев,
Коментари Харесай

Лекарят на националите: Неделев е изведен от медикаментозната кома, не помнеше какво се е случило

Лекарят на националния тим на българския народен тим Бисер Бочев, обясни какво е положението на звездата на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев.

Капитанът на " канарчетата " бе най-сериозно потърпевшият от " трикольорите " при снощната злополука в Тбилиси, като черепът му бе строшен.
 Азрудин Валентич към Тодор Неделев: Винаги дружно!
Азрудин Валентич към Тодор Неделев: Винаги дружно!

Подкрепа за Неделев има от доста тимове, футболисти и почитатели

" Днес в ранния следобяд бяхме с консулката в интензивното поделение и мога да кажа, че Тодор Неделев, предвид на тежката интервенция е добре, изведен от медикаментозната кома и е с едно относително положително положение, устойчиво положение. Ориентира се в ситуацията, дава отговор на въпросите. Ние сме оптимисти по повод изхода от обстановката.

Той се върна на обстановката при злополуката. " След злополуката Тодор Неделев беше със мощно главоболие, кървене в главата, объркан, с данни на амнезия. Не помнеше какво се бе случило. Взехме решение да бъде заведен в най-близката добра болница. Добре, че попаднахме в ръцете Шота Ингороква, възторженостти и благодарности. Бързо се стигна до диагноза.
 Неделев се връща в България с хеликоптер
Неделев се връща в България с хеликоптер

Ето детайлности

При проучванията, които бяха направени се откри, че има строшаване на черепа в дясната странична област, която беше с вдлъбване и с много неприятна прогноза, в случай че не се вземат бързи и незабавни ограничения.

След бърза консултация с майката и роднините на Тодор и приемане на осведомено единодушие подписах документите. Бях в операционната и бе направена блестяща интервенция от страна на проф. Ингороква. Надяваме се доста скоро Тодор Неделев още веднъж ще бъде в положение, което му разрешава да води естествен живот.

Състоянието му е под надзор. Очакванията са, че ще бъде още 1-2 дни в реанимацията и ще остане в наблюдаване в болничното заведение. След това ще се вземе решение по кое време и по какъв начин ще бъде превозен.
 Борислав Михайлов: С теб сме, Тошко!
Борислав Михайлов: С теб сме, Тошко!

И Михайлов поддържа Неделев

Предлагам първо да мислим за това какъв брой време ще е в реанимация, по кое време ще излезе от болничното заведение и по кое време ще стартира естествен живот. Футболът не е изключена тематика. Длъжен съм да кажа беше тежка интервенция с оглед сериозността на контузията. Аз считам, че би трябвало да минат най-малко 3-4 месеца преди да заговорим за спорт.

След такива контузии и такива интервенции ние ще създадем всичко допустимо той да бъде подсигурен с задоволително внимание тъй че да се усеща по-комфортно. Има разновидности. Ще има хора от България, които ще останат при него. Още от в този момент мислим за момента, в който ще бъде превозен в България. Обмислят се разновидности и ще бъде определен най-хубавия.

Това не е първи случай с рейс на футболен тим, на който участвам. Добре е, че няма контузии на други момчета. За първи път се сблъсквам с толкоз сериозна контузия във футбола и популярност богу, че не е тъкмо във футбола, а в съпътстващите неща на футбола. Ние сме научени да действаме в такива обстановки. Смятам, че не сме създали нещо кой знае какво ", сподели Бочев.
 Джаферович скочи поради Неделев: Засрамете се!
Джаферович скочи поради Неделев: Засрамете се!

Ето какво стори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР