Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников посочи най-безопасното средство за

...
Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников посочи най-безопасното средство за
Коментари Харесай

Лекар каза кое е единственото обезболяващо без странични ефекти

Лекарят и ефирен водещ Александър Мясников уточни най-безопасното средство за облекчение на болката. Според специалиста подобен е парацетамолът.

Както изясни лекарят в ефир, най-често хората употребяват нестероидни противовъзпалителни медикаменти като болкоуспокояващи. Те включват по-специално аналгин, аспирин и ибупрофен.
 Проверете здравето на очите си в домашни условия! Проверете здравето на очите си в домашни условия!
Постоянното стоене пред компютъра и телефона, четенето на книга на неприятна светлина и неправилната грижа за очите, водят до доста проблеми...

Повечето от тях обаче са противопоказни, защото могат да причинят хипертония, инфаркти, инсулти или от време на време просто да влошат хода на сърдечно-съдовите болести. Те могат да бъдат изключително рискови за хора над 60 години, защото могат да предизвикат кървене. 

Когато се появи болежка, Mясинков предлага банкет на парацетамол. Въпреки обстоятелството, че принадлежи към нестероидните медикаменти, той не предизвиква странични резултати за сърцето и стомашно-чревния тракт. „ Ако нещо ви боли, в случай че би трябвало непрекъснато да приемате болкоуспокояващи, тогава взимайте парацетамол “, заключи лекарят.

По-рано доктор Мясников предизвести за заплахите от фините признаци на инфаркт. Според него предвестниците на инфаркт могат да бъдат болки във врата, рамото или челюстта, нарушавания на говора, отичане на корема и киселини.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР