Лекарството, използвано при ревматоиден артрит, което дава добри резултати при

...
Лекарството, използвано при ревматоиден артрит, което дава добри резултати при
Коментари Харесай

Коронавирус: безплатно лекарство за артрит, което ускорява заздравяването

Лекарството, употребявано при ревматоиден артрит, което дава положителни резултати при тежки случаи на интерстициална пневмония, породена от новия ковид, ще бъде публикувано гратис в лечебни заведения в Италия, които желаят от него, с цел да се борят с най-сериозните случаи. Това четем в писмото, изпратено до министъра на опазването на здравето и до всички президенти на районите, от фармацевтичната компания, която създава Tocilizumab, Roche.

Използването му за лекуване на пневмония, породено от заболяването CoViD-19, в действителност е отвън етикета: т.е. няма клинични изследвания, които да потвърждават ефикасността му против новия вирус. Но следвайки позитивни резултати, получени преди в Китай, а в този момент и в Италия при някои пациенти, научната общественост демонстрира интерес към използването му.

Благодарение на съдействие сред Националния институт за битка с рака IRCCS " Pascale " от Неапол и болничното заведение Colli, преди пет дни лекарството се употребява при двама пациенти, страдащи от тежка пневмония. За 24 часа лечението е посочила отлични резултати: за това е основана работна група от специалисти, ръководена от Паоло Ашерто, президент на Фондация „ Меланом “ и шеф на Отделението по онкология, имунотерапия и новаторски лечения на Националния онкологичен институт IRCCS „ Фондация Паскале “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР