Лекарите във Военномедицинска академия в София вече 11-и ден се

...
Лекарите във Военномедицинска академия в София вече 11-и ден се
Коментари Харесай

Лекарите се борят 11-и ден за живота на простреляния данъчен шеф Иво Стаменов

Лекарите във Военномедицинска академия в София към този момент 11-и ден се борят за живот на простреляния данъчен началник Иво Стаменов. Състоянието на 43-годишния мъж остава извънредно тежко, научи извънредно организация ПИК.
Припомняме, че рано сутринта на 18 декември в центъра на София незнаен досега стрелец прониза в дясната раменна част Иво Стаменов. Началникът на отдел в дирекция "Фискален надзор " е признат в болница с огромна кръвозагуба и директна заплаха за живота.
"Състоянието на Иво Стаменов не се е трансформирало, продължава да бъде извънредно тежко. Все още има заплаха за неговия живот ", разкриха пред ПИК рано тази заран от ВМА.
От Министерство на вътрешните работи все още резервират цялостно безмълвие за следствието. Заподозрени лица за покушението няма.
Неофициално криминалисти разясняват, че Иво Стаменов е станал жертва на опит за ликвидиране поради спекулация с Данък добавена стойност за милиони. Смята се, че данъчният началник е спрял приемането на данъчен заем на доста предприемачи, които са осъществявали мним импорт на артикули с висок фискален риск.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР