Лекарите се борят за живота на млада българка.Жена на 28

...
Лекарите се борят за живота на млада българка.Жена на 28
Коментари Харесай

Млада жена е с опасност за живота след катастрофа край Севлиево

Лекарите се борят за живота на млада българка.

Жена на 28 години е с заплаха за живота след злополука край Севлиево нощес, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Габрово. Пострадалата е с черепно-мозъчна контузия и мозъчен оток, настанена е в болница " Токуда "  в София.

Инцидентът е станал на прав сектор на пътя София – Варна, край разклона за севлиевското село Идилево. Лек автомобил " Киа "  управляван от 59-годишен гражданин на Севлиево, настигнал и блъснал лек автомобил " Пежо ", движещ се в същата посока, като след удара и двата автомобила са излезли отвън пътното платно. 

На място чиновниците на полицията са тествали и двамата водачи за алкохол и опиати, като резултатите и на двамата са били негативни, показват от Министерство на вътрешните работи, представени от Българска телеграфна агенция.

След осъществен оглед е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение от Наказателния кодекс за причиняване на телесна щета. Причините за случая следва да бъдат открити, допълват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР