Лекарите са отстранили част от черепа на бивша кралица на

...
Лекарите са отстранили част от черепа на бивша кралица на
Коментари Харесай

Кралица на красотата премина през медицинския ад и оцеля

Лекарите са отстранили част от черепа на някогашна кралица на хубостта, 35-годишната американска Синтия Маринес.

Изданието Daily Mail написа, че самотната майка е водила здравословен метод на живот. Тя е взела участие в състезания за хубост до момента в който е била на възраст сред 14 и 25 години. Печелила е короната няколко пъти, по-късно е почнала да работи като член на жури.

През ноември предходната година тя отишла на посетители при другари със своя 5-годишен наследник. Тя си съблякла палтото и се навела, с цел да каже нещо на малчугана, само че незабавно паднала на земята.
Приятелите ѝ незабавно повикали кола за спешна помощ. Медиците предположили, че младата майка е предозирала с опиати. Във връзка с това на дамата била инжектирана двойна доза препарат, който блокира действието на дрогата.

След като Синтгия пристигнала в болничното заведение, главата почнала мощно да я боли. Лекарите по-късно открили, че пациентката е имала руптура на аневризма на съдовете на основния мозък.

Жената незабавно била подложена на трепанация на свода на черепа, с цел да се в профил аневризмата. Няколко дни по-късно тя прекарала инсулт, който довел до израстък в мозъка. След това Синтия получила инфектиране на белите дробове и заразяване на кръвта.

Част от черепа ѝ се оказала инфектирана и се наложило тя да бъде отстранена.

През септември благодарение на синтетични кости цялостта на черепа на американката била възобновена. Също по този начин положението на Синтия почнало да се усъвършенства макар песимистичните прогнози на лекарите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР