Лекарите призовават жените да не се чувстват нервни, когато посещават

...
Лекарите призовават жените да не се чувстват нервни, когато посещават
Коментари Харесай

Гинекологът назовава нервния навик на всички жени, който тя иска да спре

Лекарите приканват дамите да не се усещат нервни, когато посещават гинеколога - защото те акцентират, че дамите постоянно мислят прекалено много за това.

Грижата за тялото ви е значима и част от този развой за дамите може да включва постоянно посещаване при гинеколог за обзор на здравето. Препоръчва се един път годишно да посещавате експерт по женско репродуктивно здраве за общоприет обзор, само че може също да желаете да си запишете час, в случай че изпитвате промени като непоносима менструална болежка или вагинален дискомфорт.

Посещението при гинеколог може да бъде изнервящо, изключително в случай че ви е за първи път и не сте сигурни какво да очаквате. Но експертите издадоха потребни препоръки за всеки, който се усеща уплашен от прегледа, защото те споделиха, че има един нервозен табиет, който всички дами имат и който желаят да спрат.

Според гинеколога лекар Кейт Уайт, най-големият източник на нерви, който тя вижда в своите пациенти, когато би трябвало да я посетят за среща, е „ срамът “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР