Лекарите препоръчват да не се игнорират някои симптоми, тъй като

...
Лекарите препоръчват да не се игнорират някои симптоми, тъй като
Коментари Харесай

Посочиха симптомите на COVID-19 при ваксинирани

Лекарите предлагат да не се пренебрегват някои признаци, защото рискът от заразяване с ковид съществува даже след цялостен цикъл на имунизация, предава zdrave.to.

Нужно е да се означи, че понастоящем имунизацията се смята за единствения ефикасен метод за превъзмогване на вируса.

Англия съумя да потвърди това на процедура. Много хора в страната не престават да се заразяват, само че броят на хоспитализациите, както и смъртните случаи, доста понижиха.

Как тялото на човек реагира на ваксина зависи от разнообразни фактори. Основните са възрастта и пола, питателните привички, съществуването на стресови обстановки, приемането на избрани медикаменти и така нататък

Това допуска, че някои хора няма да имат мощен имунен отговор към имунизацията и затова ще останат с най-малък риск от заразяване с ковид.

Обобщено специалистите показаха пет признака, които могат да демонстрират съществуването на заболяването при хора, които са били имунизирани.

- Хрема;

- Главоболие;

- кихане;

- Загуба на миризма;

- Възпалено гърло.

От своя страна признаци като тресчица или зной, които са типични при неимунизирани, при имунизираните болни са изключителна необичайност.

Експертите означават обстоятелството, че имунизираните пациенти, инфектирани с Коронавирус, доста постоянно се оплакват от кихане, изключително спрямо тези, които нямат време да се имунизират. Затова те поучават понякога да се тествате за съществуване на вируса, изключително в случай че се появят подозрителни признаци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР