Лекари съветват три дни преди и три дни след ваксинация

...
Лекари съветват три дни преди и три дни след ваксинация
Коментари Харесай

Как влияе алкохолът на коронавируса

Лекари поучават три дни преди и три дни след имунизация против коноравирус да не се пие алкохол. Каква е повода? „ В медицината алкохолът се третира като отрова. Става дума за всевъзможен тип алкохол, който включва формулата C2H5OH. При използването му се нарушава функционалността на всички органи, като преди всичко това се отнася за имунната система. Последната „ хвърля всички сили “, с цел да почисти организма от токсичното деяние на алкохола и заради това при слагане на ваксина няма да има задоволителен запас да отговори на следствията от слагането ѝ. Напълно допустимо е и самата ваксина да се окаже неефективна.

Лекарите поучават по-дълго време да се въздържаме от алкохол. Тезата, че той гони вируса не е вярна. Напротив – алкохолът може да предизвика всякаква болест. „ Това е първичен метод. Знаем, че спиртът убива всевъзможни бактерии. Да употребява се в медицината, с цел да промием рана. Но вътрешният банкет на питиета със спиртно наличие има напълно различен резултат върху организма. Това е мощна биологична бомба, която може да унищожи организма и да убие клетките в жлъчката, бъбреците, стомаха, мозъка, сърцето и други. Затова спиртът няма никакъв стерилизиращ резултат в каквото и да е доза “, изяснява Михаил Коростин, основен доктор в лекарствен диспансер

Лекарите не поучават хората да одобряват алкохол и по време на каквито и да е остри респираторни болести. „ По време на простуда се използва доста алкохол. Класика е да се изпие водка с лимон. Това е сериозен удар върху организма, намаляване на имунната и сърдечно-съдовата системи “, показва Коростин.

Да, алкохол може да се употребява, само че той не е нездравословен, в случай че наличието му е 60 грама за един месец. Това количество се съдържа в 200-250 грама корав алкохол или 1-2 кани вино или 2-3 литра бира. Ако се изпие повече, то има риск от появяването на разнообразни заболявания.

Наскоро английски учени са открили, че алкохолът, без значение от дозата, е нездравословен за човешкия организъм. Затова е добре да се намалява дозата, градусите и периодичност на приложимост на алкохола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР