Лекари от МБАЛ-Пазарджик спасиха живота на 26-годишна французойка. Тя е

...
Лекари от МБАЛ-Пазарджик спасиха живота на 26-годишна французойка. Тя е
Коментари Харесай

Спасиха французойка, отказала два пъти операция в Пазарджик

Лекари от МБАЛ-Пазарджик избавиха живота на 26-годишна французойка. Тя е от град Лил. Младата жена, която пристигнала в Пазарджик по интернационален план, постъпва по неотложност в болничното заведение преди седмица със мощни болки в корема, оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение, написа обстоятелства.бг.

Медиците от Спешно поделение упорстват тя да бъде приета в болница, само че французойката на два пъти отхвърля. След консултация с хирург и направените проучвания излиза наяве, че се постанова незабавна интервенция поради перфорация на стомашна язва и разпръснат перитонит. Лекарите съумяват да убедят пациентката да остане в болничното заведение и да бъде оперирана, тъй като са нужни незабавни ограничения, защото обстановката е животозастрашаваща.

„ Такава обстановка на 100% приключва със гибел, в случай че не се реагира по неотложност и не се извърши интервенция “, разяснява началникът на Хирургично поделение доктор Георги Стоилов, който персонално управлява интервенцията, която правят в екип с доктор Милко Петров и началника на Отделението по анестезиология и интензивно лекуване доктор Димитър Иванов.

Днес 26-годишната французойка е изписана от болничното заведение. Предстоят ѝ визити в Хирургично поделение за контролни прегледи.

Благодаря на сътрудниците, които ми помогнаха за сполучливата интервенция, съобщи доктор Стоилов и посъветва болните да имат повече доверие в лекарските препоръки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрира
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР