Лекар назова на каква възраст трябва да се откажете от

...
Лекар назова на каква възраст трябва да се откажете от
Коментари Харесай

Лекар каза кога трябва да спрете алкохола. Ето защо

Лекар назова на каква възраст би трябвало да се откажете от алкохола.
 
За страдание потреблението на алкохол има дълготраен отрицателен резултат върху вашето здраве.
 
Според специалист е по-разумно да премахнете изцяло алкохола, с цел да предотвратите развиването на деменция.
 
Обществото на Алцхаймер декларира, че проучванията демонстрират, че несъразмерната консумация на алкохол усилва рисковете от развиване на деменция.
 
Пиенето е директно обвързвано с понижен размер на бялото вещество на мозъка ви, което може да попречи за естественото му действие.
 
Новата книга на медицинския експерт доктор Ричард Рестак „ Как да предотвратим деменция: Експертно управление за дълготрайно здраве на мозъка “ разказва алкохола като пряк невротоксин.
 
Невротоксинът може да се дефинира като вещество, което поврежда, унищожава или нарушава функционалността на нервната система.
 
Поради вредите, които алкохолът може да аргументи, доктор Рестак разкри възраст, в която би трябвало да го премахнете от живота си вечно.

„ Настоятелно предлагам, в случай че сте на 65 или повече години, изцяло и за непрекъснато да премахнете алкохола от диетата си. Може да сте изложени на заплаха и евентуално е най-добре да спрете изцяло, “ написа той.
 
Лекарят прикани хората да преоценят връзките си с алкохола, без значение от възрастта ви, изключително в случай че разчитате на него за повишение на настроението или за убеденост в обществени обстановки.
 
„ Сухият януари “ наподобява като идеалното време за размисъл върху това.
 
Д-р Рестак в допълнение посочи типа деменция, обвързвана с несъразмерното пиянство, „ синдром на Вернике-Корсаков “, който може да бъде разпознат като тежка загуба на скорошна памет, която е резултат от директния резултат на алкохола върху мозъка.
 
Прекомерното пиянство за дълги интервали от време в живота ви също може да докара до липса на витамин B1, което може да аргументи синдрома.
 
65 години може да наподобяват надалеч за доста от вас, само че в никакъв случай не е прекомерно рано да обърнем малко повече внимание на здравето си.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР