Лекар на първа линия, който беше на работа, когато започна

...
Лекар на първа линия, който беше на работа, когато започна
Коментари Харесай

Лекарят от Сидни разкрива скрити ужаси, тъй като жертвите на пробождането трябваше да бъдат реанимирани многократно

Лекар на първа линия, който беше на работа, когато стартира нападението с нож в Сидни, разказа мъчителните подиуми, пред които се изправи, защото жертвите трябваше да бъдат реанимирани повече от един път, с цел да запазят те живи.

Травматологът доктор Антъни Чембърс работеше в болничното заведение Сейнт Винсент в Дарлингхърст, покрай Westfield Bondi Junction, където шестима души бяха убити от 40-годишния Джоел Каучи. Той таман беше завършил с премахването на нечий апендикс, когато незабавният случай се разви.

Той сподели пред ABC news в Австралия: „ Моят телефон, телефонът на нашия хирургичен регистратор, телефонът на анестезиолога, сигналът ни за контузия изгасна и разбрах, че се е случило нещо в действителност неприятно. Докато стигнах до незабавно поделение, към този момент бяхме приели първия си пациент и по този начин екипът интензивно реанимираше този пациент и аз отидох напряко да оказа помощ с това. "

Казаха им да чакат петима пациенти и неговата беше една от шестте лечебни заведения в Сидни, които ще лекуват 18 жертви, намушкани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР