Легнала Венетка от Ергенът на хамак, станала да се изкъпе

...
Легнала Венетка от Ергенът на хамак, станала да се изкъпе
Коментари Харесай

"Имаш цирей на гъ*а" Венетка от "Ергенът" е бясна, дупничанката не си спести нищо

Легнала Венетка от " Ергенът " на хамак, станала да се изкъпе на Бали и всички заедно я обвинили, че има " абсцес на гъ*а ". Да, общо взето по този начин звучат част от мненията под новото фото на лютата дупничанка Венета, която стана известна с присъединяване си в първия сезон на любовното риалити шоу.

Виж още: Кокаляне ли? Сашо Кадиев и гаджето му живеят в свръх първокласен апартамент по американски 

Става въпрос за горното фото, на което се вижда подутина на дупето на Венета. В мненията нейни почитатели я посъветваха да скрие " пъпката си ", тъй като било грозно. Ергенката отговори, че няма такива стратегии за разкрасяване, не е употребила в никакъв случай, а това на дупето ѝ не е нито пъпка, нито абсцес. " Това ми се получи от хамака. Не ме гледайде, има задоволително Instagram модели с съвършени фотоси ", написа русокоската.

Виж още: Кристиан Костов постави джуки и смени името? Певецът шашна с нова " трансформация "  

Иначе риалити звездата изпрати много сполучлива 2022 година Сбъдна фантазията си да е известна и да има доста почитатели, постави си силикон, а в този момент е на екзотична отмора на Бали. Не е ясно с кого е мацката, само че е повече от несъмнено, че е с някое гадже.

Виж още: Работа, проекти и болежка: Бременната Теди Тодорова постепенно се възвръща

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР