Легендата в чалгата Милко Калайджиев е номиниран от ДПС за

...
Легендата в чалгата Милко Калайджиев е номиниран от ДПС за
Коментари Харесай

Номинират Милко Калайджиев за кмет, той се опъва

Легендата в чалгата Милко Калайджиев е номиниран от Движение за права и свободи за претендент за кмет на родния си Свиленград, хвърли бомбата локалният сайт  e-svilengrad.com. Според изданието новината била доказана с половин уста от локалното управление на придвижването. Лидepът на партията в граничния град Maлeĸ Xyceин коментирал уклончиво. „ Hитo пoтвъpждaвaм, нитo oтpичaм. Bcичĸo щe e яcнo cлeд дeн-двa “, ĸaзaл Xyceин.

Самият артист реагира малко по-късно на версията, че ще се хвърли в политиката  “Това е цялостна нелепост. Нямам упоритости да ставам кмет. ", декларира притежателят на най-известния мустак в страната пред haskovo.live.

Оказа се обаче, че номинация въпреки всичко има и тя е направена на едно от събранията на Движение за права и свободи в Свиленград. “Това не значи, че Милко Калайджиев ще е претендент за кмет на Свиленград от Движение за права и свободи ”, обясниха от регионалното управление на партията. От там не разясниха и изказванието, че артистът е член на партията от една година.

Хората на Доган оповестиха, че в края на месеца ще се организира общинската конференция на Движение за права и свободи. Там ще бъдат показани всички номинации, в това число и тази на Милко Калайджиев, и ще бъдат изпратени в София. Последната дума за претендент за кмет и за бъдещи съветници ще бъде казана откакто бъде разисквана от националното управление на придвижването.

Самият Михаил Калайджиев,  който е прочут с артистичното си име Милко, на смешка постоянно е подхвърлял, че един ден ще стане кмет на родния си град. Пак той обича да повтаря, че Свиленград е прочут с трите М - Моста, малебито и Милко Калайджиев.

Според предварителната информация дългогодишният локален властник Георги Манолов няма да се кандидатира за нов мандат наесен, ГЕРБ приготвят основния проектант на Община Бургас Атанас Карчев, а Българска социалистическа партия - Стамо Димитров, бургазлия, който от години живее в Свиленград със фамилията си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР