Легендата на ЦСКА Радослав Здравков бе потърсен от авторитетната португалска

...
Легендата на ЦСКА Радослав Здравков бе потърсен от авторитетната португалска
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА предупреди Брага да внимава с Лудогорец


Легендата на ЦСКА Радослав Здравков бе потърсен от авторитетната португалска медия „ А Бола “ преди днешната среща сред Лудогорец и Брага. Както е известно, актуалният шеф на ЦСКА 1948 работи в Разград, като бе ментор на дублиращия отбор на „ орлите “, а също така е играл за Брага през сезон 1989/90. Когато Ради идва в Брага, Карлос Карвалял, актуалният треньор на „ войните от мината “, към този момент е напуснал тима, за който играе от 1986 до 1988 година

„ Познавам доста добре работата на Карвалял, един от положителните треньори в Португалия. Не играхме дружно, само че знам, че и той ме познава. Жалко, че не мога да го видя, в София съм, надалеч е от Разград!”, споделя Ради пред „ А Бола “.

Здравков, който е същинска легенда в Португалия, е играл с Жоао Марио, асистент на Брага към днешна дата. „ За страдание помня добре единствено Лаурета (б.р. - именит ляв бек на Брага), който ми стана другар “, прибавя шефът в ЦСКА 1948.

Здравков разяснява и моментното положение на Лудогорец.

„ Не е загадка: те не са в добра форма. Наскоро смениха треньора си и се борят да се подобрят. Станислав Генчев, който беше заместител, ще остане до края на сезона. Това се е случвало и различен път. Просто играта на тима не е това, което имат като упования шефовете и почитателите “, прибавя Здравков. За край въпреки всичко той предизвести Брага да внимават, тъй като в Разград има класни реализатори.

„ Европейските резултати не бяха положителни, само че те са тим, който може да реагира, тъй като имат положителни играчи. Всичко може да се случи “, сподели още Здравков.

Още вести - четете в днешния брой на "Мач Телеграф "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР