Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е категоричен пред Мач Телеграф,

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е категоричен пред Мач Телеграф,
Коментари Харесай

Легенда призова за глоби в ЦСКА и защити треньорите

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е безапелационен пред " Мач Телеграф ", че огромната виновност за загубата от Ботев Пд с 0:2 носят футболистите, а не Стойчо Младенов. Според него треньорска промяна няма да усъвършенства обстановката, само че играчите би трябвало да бъдат санкционирани.

" ЦСКА направи доста слаб мач против Ботев Пловдив. тормози ме не толкоз загубата, колкото играта на тима. Проблемът не е в треньорите, а във футболистите. Затова би трябвало да им се наложат санкции за представянето в Коматево. За мен множеството нямат класата за тим като ЦСКА. От състава против Ботев, единствено един или двама стават за този клуб.

Трябва да ти тупти сърцето за ЦСКА и да имаш морал. За какво се взимат толкоз доста чужденци, не разбирам. Това е повода и да нямаме добър народен тим. ЦСКА позволи доста неточности. При гола след корнера топката хвърча 30-40 метра, а състезател на противника беше оставен самичък в наказателното поле. Трябва да се влагат средства в школите, с цел да се построяват качествени играчи. И в базите. Ще е надалеч по-евтино от това да даваш пари за чужденци и заплати ", изясни Никодимов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР