Легендата на сръбската музика Лепа Брена скандализира с новогодишния си

...
Легендата на сръбската музика Лепа Брена скандализира с новогодишния си
Коментари Харесай

Лепа Брена скандализира с копие на тоалет на Бионсе в Новогодишната нощ

Легендата на сръбската музика Лепа Брена скандализира с новогодишния си тоалет по време на празничен концерт.

 

Певицата е била облечена с рокля с разказани женски, което не се е понравило на доста хора.

 

Те са я разкритикували гневно. Заради създалата се обстановка изпълнителката на „ Ti si moj greh ” реши да отговори на хейта.

 

„ На нашите подправени моралисти, които са прекалено много, тази дребна провокация под формата на рокля им пречи. Какъв подправен морал! Докато в днешно време сътрудниците убиват дамите си, изнасилват девойки, не се одобряват правата на гейовете, да не приказваме, че е боен век, рисуваните златни цици върху рокля са проблем! ”, разяснява югозвездата, представена от " Телеграф ".

  

Тя добави, че това е нейният дребен принос към критикуващите я.

„ Без дами нямаше да има човечество! Затова роклята е отдадена на самия знак на майките и дамите по целия свят, Венера! Тя е античният знак на женската сила, обич и хубост. Рокля в същия жанр е основана за първи път от Жан Пол Готие за Бионсе ”, разясни певицата.

 

Бионсе се появи със секси тоалета, който скандализира обществото, през 2013 година Фенове нарекоха облеклото " вулгарно ", само че екипът на изпълнителката съобщи, че дрехата е произведение на изкуството, шита на ръка по концепция на самата Бионсе с 30 000 кристала Сваровски за рекордните над 600 часа. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР