Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев е един от посланиците

...
Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев е един от посланиците
Коментари Харесай

Елате в моята Родина! - Йордан Йовчев, посланик на българския туризъм

Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев е един от посланиците на България като туристическа дестинация в нова акция на Министерството на туризма.

„ Елате в моята Родина, тя има доста какво да Ви опише. Всеки който пристигна у нас става другар на България и я помни за дълго “, приканва Йовчев в особено видео в поддръжка на българския туризъм. В клипа той споделя за благосъстоянията на България, за прелестната природа, дългата история, културата, фолклора и занаятите, а задачата е страната ни да стане желано място за визити и почивка през цялата година.

„ Когато съм стоял на стълбичката за награждаване, след оспорвани борби и съм слушал химна ни постоянно съм си давал сметка какъв брой тласък ми дава Родината “, прибавя Йовчев в клипа.

Новото видео на Йордан Йовчев в поддръжка на българския туризъм, е част от плана „ Естествено в България “ под патронажа на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Инициативата, оповестена от Министерството на туризма бе показана през февруари 2019 година с клип на първенеца Кубрат Пулев, който разкрива капацитета на България като туристическа дестинация.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР