Легендата на родния футбол Мартин Петров, който е част от

...
Легендата на родния футбол Мартин Петров, който е част от
Коментари Харесай

Мартин Петров: Футболът ни закопа дъното, а ти да си пишеш шестици - не смятам, че това е нормално

Легендата на родния футбол Мартин Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в борбата за президентското място в Българския футболен съюз, съобщи пред сътрудниците от " Спортал ", че се надява Конгресът на 15-и март да не бъде отсрочен.

Бившият футболист на ЦСКА, Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити е безапелационен, че времето за смяна е пристигнало и показа, че който и да застане отпред на централата, няма да оправи обстановката с вълшебна пръчка за един месец.
 Обиколката на Бербатов продължава
Обиколката на Бербатов продължава

Той и екипът му организираха среща в Стара Загора

" Надявам се да не се стига до отсрочване на Конгреса, тъй като всички сме очевидци по какъв начин се управлява футболът ни в последните години. За всички е ясно, че тези хора би трябвало един път вечно да имат малко морал и образование и да си тръгнат и да освободят футбола ни от тяхното наличие. Футболът ни закопа дъното, а ти да си пишеш " шестици " - не считам, че това е обикновено. Всеки човек го вижда това. Времето за смяна е пристигнало! Апелираме за един почтен и транспарантен Конгрес. Надявам се това да се случи ", стартира Петров.

" Нашата обиколка върви, както постоянно. Ние сме длъжни да създадем това. Срещаме се с клубове, слушаме за техните проблеми. Представяме програмата си, записваме си техни хрумвания, с цел да може да ги вкараме в нашата стратегия. Изслушваме клубовете от какво имат потребност, с цел да можем да им помогнем. Те са хората, които вземат решение. Те ще дойдат и ще дадат своя глас.

Който и да застане отпред на Българския футболен съюз, се надявам да е осъзнал, че е нужна тази смяна. Да стартира да се работи, тъй като ще е нужно много дълго време. Ако някой си мисли, че някой ще оправи футбола с вълшебна пръчка за един месец, грубо се лъже. Това го споделяме на всички срещи. На нас ще ни би трябвало време, с цел да си подредим къщичката.

Нека да се организира един почтен Конгрес, от какво ги е боязън? Ако те считат, че ще свършат добре работата и клубовете са към момента зад тях, тогава от какво ги е боязън? Не да има кабинки, урни - пред всички да се гласоподава и да се броят гласовете. В последна сметка клубовете са тези, които вземат решение. Който завоюва, жив и здрав и да се надяваме, че ще помогне на футбола ни да тръгне да се развива ", сподели още Мартин Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР