Легендата на Neighbours Трой Бекуит почина на 48-годишна възраст. Неговата

...
Легендата на Neighbours Трой Бекуит почина на 48-годишна възраст. Неговата
Коментари Харесай

Трой Бекуит почина: Звездата от Neighbours, която изигра Майкъл Мартин, почина на 48

Легендата на Neighbours Трой Бекуит умря на 48-годишна възраст. Неговата колежка в австралийската сапунка, Ким Валънтайн, удостовери гибелта на артиста в символ на респект оповестено в обществените медии.

Ким, която изигра Либи Кенеди в сапунката, сподели, че няма да има заравяне за Трой, в сходство с последните му стремежи, до момента в който споделя детайлности за гибелта му в обществените медии. Тя разгласява: „ Много ме боли, че би трябвало да кажа това. Нашият безценен остарял другар Трой Бекуит умря. Друг член на нашето телевизионно семейство си отиде прекомерно рано. Благодаря за всички мемоари, моя нахална приятелко, и за цялата ми обич към теб другари и семейство. "

Трой изигра Мартин в „ Съседи “ от 1992 до 1998 година, персонаж с прякор „ Sicko Micko “ и един от най-великите злодеи в историята на сапунката. Колегите на Трой отдадоха респект на артиста с Брет Блуит, който още веднъж се превъплъщава в ролята на Брет Старк в сапунката след 28 години, написа: „ Той беше толкоз прелестен човек. Дълбоко зами...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР