Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни направи някои сензационни и

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни направи някои сензационни и
Коментари Харесай

Рууни: Роналдо беше супер дразнещ, Рио бе арогантен и забравяше, че е просто защитник

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни направи някои сензационни и откровени изявления във връзка времето си в клуба и най-много връзките си с някои от знаковите съотборници, с които завоюваха редица оценки. Нападателят е рекордьор по маркирани попадения с фланелката на “червените дяволи ” със своите 253 гола, а също така има на сметката си 5 трофеи от, 1 на страната, 1 купа от Шампионската лига, както и още два изгубени финала в конкуренцията.
 Уейн Рууни подкани Рашфорд да се съвземе Уейн Рууни подкани Рашфорд да се съвземе
дефинира Кристиано като “дразнещ ” и също така описа повече за връзките сред двамата до момента в който бяха съотборници, както и за изгонването на англичанина на международното през 2006-а, когато точно Роналдо бе най-активен в изпросването на аления картон.
 Кристиано Роналдо Уейн Рууни
“Кристиано Роналдо бе толкоз добър и в това време толкоз провокиращ в това време. Вероятно в този момент не е толкоз добър, а единствено толкоз дразнащ. Той обичаше да пада за фалове, само че не съм имал някакви проблеми с него. След аленият картон през 2006-а приказвах с него още в тунела и му споделих, че нямам проблем с това, че ме изкара от мача, тъй като аз върших такива опити цяло първо полувреме. Аз съм англичанин, той е португалец, тъй че в тези мачове въобще не ми дремеше за него. Той не бе мой другар. Когато мачът завърши, още веднъж можем да бъдем другари ”, съобщи нападателят.

Рууни, който сега е управител на Дарби Каунти, не подмина с “пиперлив коментар ” и различен собствен съотборник в лицето на Рио Фърдинанд, който дефинира като “арогантен ”.

“Рио беше състезател от най-високо равнище, само че бе нахален. Казвал ми е - заплащат ти доста пари, с цел да риташ топката в мрежата, тъй че го прави. Отговорих му - ти си прави работата и ми подавай топката, подавай я на Роналдо и не се мешай в останалото. Рио е супер човек, само че от време на време забравяше, че е бранител ”, разяснява някогашният капитан на Англия.
 Рио Фърдинанд Уейн Рууни
Легендата също така дефинира Карлос Тевес като най-голямо отчаяние в живота си и показа, че двамата са станали близки за двете години, в които бяха съотборници на “Олд Трафорд ”, преди аржентинецът да премине в градския противник Манчестър Сити.
 Карлос Тевес Уейн Рууни
“Обичах двете години, в които играхме дружно. Взимах го от тях за мачовете в Шампионската лига и го карах до летището. Играехме, след което го връщах. И почтено казано говорех с него 30 минути и нямах никаква концепция какво излиза от устата му. Той просто мрънкаше нещо. Не бе доста по диалозите, а аз просто си мислех “мамка му ”. Той мрънка и нищо, нищо. Бях разрушен, той бе най-голямото отчаяние в живота ми ”, приключи тирадата във връзка част от емблематичните си съотборници Рууни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР