Легендата на Левски Кирил Ивков атакува силно бившия старши треньор

...
Легендата на Левски Кирил Ивков атакува силно бившия старши треньор
Коментари Харесай

Кирил Ивков с яростна критика към Делио Роси: Той се подиграваше с Левски - такива не мога да ги понасям

Легендата на Левски Кирил Ивков нападна мощно някогашния старши треньор на “сините” Делио Роси в предаването " От дузпа в тъч " на Sportal TV . Членът на надзорния съвет на клуба е мощно отчаян от престоя на италианеца на “Герена”. Ивков изясни, че експертът се е подигравал с Левски с отношението си.

“Доброто показване на тима в този момент го приписвам преди всичко на промяната на треньора Делио Роси. Аз си бях подал оставката като член на надзорния съвет, като огромен % от това бе слабата игра на нашия тим и дейностите на старши треньора тогава. Или подготовката не беше добра или неговата тактичност, тъй като аз не мога да си обясня по какъв начин е допустимо Левски да играе на “Герена” и да играе защитно. Това ме притесняваше доста и това може би беше най-голямата неточност. Ние по този метод загубихме от доста слаби тимове. Поне седем-осем точки по този начин. Това е неприемливо. След като падаме от слабите тимове, къде сме тръгнали ", възмути се Ивков.

" С новия треньор нещата се трансформираха и аз си отдръпнах молбата за овакантяване. На Роси помощниците, които пристигнаха, бяха някакви физкултурници. Един работи с вратарите - те и тримата нокаут. Това ми го споделиха хора, които са били на подготовката. Самият факт, че в първата седмица от подготовката в Малта седем индивида получават болки в слабините е индикативен. Това ме води към мисълта, че нещо е сбъркано. Не може толкоз доста травми. Дойде с добра визитка, само че това на процедура не се виждаше ", добави легендата на " сините "

" Левски в този момент самоуверено мога да кажа, че има шансове за купата. Ако трябваше предходната година да говоря… Аз не мога да схвана да вземем за пример Ники Митов го махнаха, откакто реализира същото с по-слаб тим, каквото и Роси с 13 нови и заплата 10 пъти по-голяма. За какво ни беше той?!? Ники Митов приключи трети, Роси също приключи трети. Митов мина и един кръг в Европа, до момента в който Роси и това не съумя. Аз нямам нищо персонално към него, не мога да ненавиждам хората, само че ме дразнеше неговото отношение. Едва ли не си правеше някаква насмешка с клуба и с страната - такива не мога да ги понасям”, приключи Ивков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР