Легендата на Левски Георги Младенов говори пред медиите след финалната

...
Легендата на Левски Георги Младенов говори пред медиите след финалната
Коментари Харесай

Георги Младенов: Когато следваш мечтите си, съдбата ти се отблагодарява

Легендата на Левски Георги Младенов приказва пред медиите след финалната среща в шампионата за efbet Купа на България. Домакините от Левски Лукойл победиха Балкан (Ботевград) с 86:78 и завоюваха оценката за втора поредна година.
 Левски Лукойл сграбчи купата на България @@@

“Един край постоянно е прочувствен, когато играе Левски, няма да укривам, че съм от Левски. Не е нужно да ви споделям. Много години от живота ми минаха в Левски. Надявах се Левски да победи. Сега съм и двойно зает. Синът ми е в този тим. Стана добър мач. Поздравявам тима на Левски, приветствам и тима на Балкан, който се бори до последно и направи по този начин, че да има баскетболен празник”, сподели Младенов в зала “Универсиада”.
 Левски Лукойл сграбчи купата на България @@@

“Той го нямаше две години в баскетбола. Контузии, интервенция, шест месеца изчакване. Това дефакто са му първите три месеца с тим в последните три години. Всичко зависи от него. Той мечтае, той има сънища, той желае да играе баскетбол и да отиде на напълно друго равнище. За него фантазиите Евролига и НБА са като пробуждане. Пожелавам му да е жив и здрав и да следва фантазиите си. Когато следваш фантазиите си, ориста ти се отблагодарява”, бяха думите му по адрес на синът му Борислав, който носи “синия” екип в този момент.
 Левски Лукойл сграбчи купата на България @@@

“Доста такива мачове съм гледал и изключително съм изиграл. Левски доминираше през целия мач. Имаше спадове и за двата отбоар. Балкан доста добре знае какво би трябвало да се направи, когато се върнат. Но Левски имаше повече сила, повече страст. Поздравявам и двата отбора”, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР