Легендата на Фиорентина Габриел Батистута разкри, че е отхвърлил предложение

...
Легендата на Фиорентина Габриел Батистута разкри, че е отхвърлил предложение
Коментари Харесай

Батистута отклони оферта да работи с Марадона

Легендата на Фиорентина Габриел Батистута разкри, че е отхвърлил предложение да стане част от треньорския щаб на именития Диего Армандо Марадона. В момента създателят на „ Божията ръка” е напът да поеме Химнасия Ла Плата в родната Аржентина.

Марадона беше без работа като треньор от юни насам, когато напусна мексиканския Дорадос. Сделката с Химнасия наподобява доста близо, а това даде мотив за спекулации, че Марадона ще желае да се събере с тогавашния си съотборник в състава на „ гаучосите”.

„ Искам да благодаря на Диего Марадона за офертата, която чаках да получа от много време. За съжалени на 17 септември в Базел имам планувана интервенция за слагане на протеза в глезена ми, а това на процедура няма да ми разреши да вървя. Наистина му поисквам единствено най-доброто”, показа Батистута в Туитър.

50-годишният Батигол има всички нужни треньорски квалификации, само че до този миг има нулев на практика опит. Последната му роля във футбола беше като механически шеф на аржентинския Колон през 2013 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР