Легендата на Черно море Иван Василев коментира предстоящия мач на

...
Легендата на Черно море Иван Василев коментира предстоящия мач на
Коментари Харесай

Легенда на Черно море: В Левски вместо да коментират мача за Купата на „Тича”, да си спомнят как изравниха на „моряците” в София

Легендата на Черно море Иван Василев разяснява идния мач на " моряците " с Левски тази събота във Варна. Бившият десен бранител и ментор на един от най-големите тимове в историята на варненския клуб се изрече остро против нападките от страна на Левски след мача за Купата на страната.

Василев разяснява и назначението на Антон Генов като съдийски наблюдаващ в срещата от 16-ия кръг на Първа лига.

Ето какво съобщи Иван Василев:

„ Срещите сред Черно море и Левски са със специфичен заряд. Мачовете сред двата тима постоянно са били със статут на дерби, най-много във Варна. Затова стадион " Тича постоянно се цялостни до краен лимит за тези дуели и те са същински празник за почитателите.

От 60 години " сините ", обаче са привикнали да разчитат на съдийски комфорт. И сега, в който не получат подобен, стартират да се оплакват. Това за следващ път се видя в мача за Купата във Варна. Съдийската бригада управлява дуела безусловно независимо, а оправданията със съдийството и терена бяха смешни. Имаха искания за неотсъдена дузпа, а за какво не разясняват първия гол, когато техният футболист си поема топката с ръка. Отделно в продълженията след удар на Панайотов към вратата, топката срещна ръката на техен състезател. В Левски вместо да разясняват мача за Купата на „ Тича ”, да си спомнят по какъв начин изравниха за 2:2 на Черно море в мача от втория кръг за състезание в София? Със съдийския гол те взеха една точка, а на нас ни лишиха две.

Не мога да си обясня и каква е повода за назначението на Антон Генов за съдийски наблюдаващ на мача в събота. Та този човек е личност нон грата освен за Черно море, а и за Варна. Преди 7 години Генов ощети брутално Черно море против Локо в София и ни лиши от присъединяване в евротурнирите.

Не мисля, че идването му във Варна ще е добре за него и за самия мач. Ще нажежи ситуацията в допълнение, а упованията на всички са стадион " Тича " да е цялостен... ”

На фотографията: Иван Василев с районния представител на Министерството на спорта Анелия Синабова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР