Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев смята, че бившият наставник

...
Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев смята, че бившият наставник
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Има нещо гнило в трансфера на Неделев

Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев счита, че някогашният ментор на " канарчетата " Азрудин Валентич стои зад напускането на Тодор Неделев.

" Преминаването на Тошко беше изненада за всички. Аз го познавам добре и знам, че той не искаше да си потегля от Ботев. Има нещо гнило. Преди две седмици на колекция на ветераните от управлението ни оповестиха, че ще брандират Тошко на клубния рейс, както и още четири митове: Динко Дерменджиев - Чико, Петър Зехтински, Георги Попов - Тумби и Костадин Костадинов. И единствено след няколко дни той си потегля. Как става тази работа?! ", съобщи пред " Мач Телеграф " Гецата.

" Зингаревич и Неделев изрекоха разнообразни версии за случилото се, само че аз изрично имам вяра на Тошко. Той обича Ботев и не желае да напуща. Зад цялата тази история стои Азрудин Валентич. Къде е той! В чужбина бил. Как по този начин един от шефовете не е в България в този миг? Истината е, че той продължава да командва и почитателите към този момент го схванаха. Нещата не вървят в добра посока.

Предполагам, че ще има остра реакция на последователите. Да взимат ограничения и този Валентич да напусне по най-бързия метод. Недоумявам и по какъв начин може Неделев да бъде продаден за 300 000 лв. и то измежду нощите. Това са доста дребни пари за състезател като Тошко. И по какъв начин без него ще се борим за топ 6, каквато цел разгласи управлението. В последните 10 години той е сърцето на Ботев ", добави още именитият плеймейкър.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР