Легендата на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан, който е член на

...
Легендата на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан, който е член на
Коментари Харесай

Оливер Кан е скептичен за трансферния пазар, Хавертц и Сане

Легендата на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан, който е член на Борда на шефовете на клуба, не чака огромни прехвърляния това лято поради рецесията, подбудена от пандемията от ковид. Той също по този начин призна, че тимът мъчно ще притегли Кай Хавертц от Байер (Леверкузен) и Льорой Сане от Манчестър Сити поради настоящите им договри с техните отбори.

" В момента има изцяло разнообразни неща за оправяне. Ако изобщо пазарът стартира, аз съм по-скоро песимистичен. В момента следим за всичко, както доста други европейски клубове. Не съм видял тимовете да са подготвени да вършат огромни прехвърляния. Разбира се, че Хавертц е топ гений и огромен състезател, само че това не значи че Байерн се интересува от всички тези положителни футболисти. Той има контракт до 2022 година Сане има травма зад тила си, като се пробва малко по малко да се съвземе. Мисля, че в този момент е мъчно да се приказва за играчи с настоящ трудов контракт.

Oliver Kahn on transfer: " At the moment there are completely other things to deal with. We're looking at everything at the moment, like many European clubs. I don't think that clubs are ready to make big transfers " [Sky90] pic.twitter.com/IVkkb91I3x
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) May 31, 2020
Ние сме в договаряния с всички наши футболисти, без значение дали става въпрос за Тиаго Алкантара или Дейвид Алаба, който се развива, изключително през последните месеци, като началник. Докато той води тима с крясъци, ние сме доста, доста удовлетворени от него. Алаба играе в Байерн от много, много време. Тиаго също е в седмата си година. Ясно е, че от време на време те се тревожат, само че мисля, че ние в Байерн разполагаме с доста, доста положителни причини, в случай че го погледнете в европейски подтекст, че играчите знаят какво имат при нас ", разяснява Кан пред Sky90.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР