Легендата на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер призна, че е почувствал,

...
Легендата на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер призна, че е почувствал,
Коментари Харесай

Бастиан Швайнщайгер: Усещах, че Пеп Гуардиола не ме иска в Байерн

Легендата на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер призна, че е почувствал, че не е мечтан от Пеп Гуардиола в редиците на баварците.

Бившият халф напусна " Алианц Арена " през 2015 година и мина в Манчестър Юнайтед.

" Той не ми сподели, че не ме желае, само че аз го почувствах. Имаше и други играчи, които забелязахте, че той не хареса доста. Например Манджукич. Винаги играех при него, само че продължих с травмите след Световното състезание. Знаем, че Пепе е добър треньор. Просто стилът, който имахме при него, беше друг от този на Юп Хайнкес.

Не мисля, че се приближи до тима. В последна сметка това евентуално липсваше малко, изключително в Шампионската лига. Тогава пристигна офертата от Манчестър Юнайтед и разбрах, че е добре и за двете страни.
 Ясно е кой тим ще поеме Гуардиола след Манчестър Сити
Ясно е кой тим ще поеме Гуардиола след Манчестър Сити

Пеп Гуардиола ще получи предложение да стане треньор на Нидерландия

Като футболист бих желал да работя под управлението на Юлиан Нагелсман. Той ми прави доста положително усещане. Показа качествата си в Лайпциг и мисля, че ще направи огромна кариера в Байерн.

Той играе атакуващ футбол, само че не прекомерно доста. Вярва на играчите си в отбрана. Може да направи футболистите по-добри, сподели го със Сане. Надявам се да развие някои млади играчи - доста е значимо да има футболисти с ДНК-то на Байерн в бъдеще.

Паул Ванер? Да, както и някои други. Трябва да се довери на тези гении и да им даде минути. Юлиан Нагелсман може да направи това. Томас и Ману (б.а Нойер) не стават по-млади. Така че се надявам да имаме нови играчи, които да основат връзка с почитателите ", Швайнщайгер съобщи пред " Bild am Sonntag ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР