Легендата на българския волейбол Димитър Каров може да стане вторият

...
Легендата на българския волейбол Димитър Каров може да стане вторият
Коментари Харесай

Легендарният волейболист Димитър Каров с номинация за Залата на славата в Холиоук, Масачузетс

Легендата на българския волейбол Димитър Каров може да стане вторият български волейболист признат след Димитър Златанов в Залата на славата (IVHF) в Холиоук, Масачузетс (САЩ), откакто попадна измежду номинираните за випуск 2024.

" Мечтали ли сте в миналото да изберете член на Залата на славата? Вашата опция пристигна! Международната волейболна зала на славата показа своите претенденти за въвеждането през 2024 година, а обществеността е поканена да гласоподава в Гласуването на почитателите, показано от Мизуно, до 14 април 2024 година ", се споделя в известието на Международната волейболна зала на славата.

Феновете могат да гласоподават всекидневно за толкоз номинирани, колкото считат, че заслужават, и се предизвикват да споделят информацията със своите мрежи, с цел да подчертаят обичаните си номинирани. Първите шест селекции от фенския избор ще получат в допълнение гласоподаване на формалното гласоподаване, от което Международната селекционна комисия на IVHF (съставена от всички живи участници) избира влиятелния Випуск 2024 на Международна волейболна зала на славата.

" Участието на почитателите в процеса на номиниране и асортимент постоянно е било значимо. Гласуването на почитателите е вашият късмет да гласувате и да агитирате за обичаните си играчи, треньори и сътрудници, с цел да им дадете опция да бъдат приети дружно с митове, които към този момент са определени. Каним всички почитатели на волейбола да се включат и да поддържат гласуването на почитателите на IVHF ", означи Джордж Мълри, изпълнителен шеф на IVHF.

Освен Димитър Каров в категорията " Мъже волейболисти " са номинирани Иван Милкович (Сърбия), Раул Кирога (Аржентина), Андреа Дзордзи (Италия) и Филип Блейн (Франция).

Може да гласувате за Димитър Каров да влезе в Залата на славата!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР