Легендата на българския футбол Красимир Балъков е едно от лицата

...
Легендата на българския футбол Красимир Балъков е едно от лицата
Коментари Харесай

Балъков пред ТОПСПОРТ: Винаги съм се чувствал най-добре в националния отбор

Легендата на българския футбол Красимир Балъков е едно от лицата на Betano. В началото на седмицата той беше в Гърция, където компанията за спортни залози снима нов рекламен клип с героя от Съединени американски щати `94.

Пред ТОПСПОРТ той съобщи кои са треньорите, оставили максимален отпечатък в кариерата му, както и с кои футболисти се е разбирал най-добре на терена.

" За мой шанс аз съм имал доста треньори. Още от младите си години имах опция да работя с един от най-големите треньори - Жоро Василев. Минал съм и през огромни имена като Боби Робсън, Карлос Кейрош, Феликс Магат и още доста треньори. От всички тях съм научил неща, които могат да ми бъдат потребни в треньорската специалност. ", сподели Бала.

" Винаги най-приятно ми е било да играя за националния тим. Там с всички мои сътрудници се знаехме доста добре. Комуникацията ни беше неповторима за това време, разбирахме се чудесно. А в клубните тимове несъмнено с Джовани Елбер и Фреди Бобич, с които направихме магическия триъгълник и това също беше нещо отлично ", приключи Балъков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР