Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, коментира

...
Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, коментира
Коментари Харесай

Стоичков разкри причината защо Меси е избрал Маями пред Барселона

Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, разяснява за какво международната суперзвезда Лионел Меси не се завърна в състава на каталунците, а избра да продължи кариерата си в американския Интер Маями.

„ Ние не играехме за пари, играехме от обич към футбола. За мен не беше значимо да знам заплатата или бонусите си, а по-важно беше да играя и хората да ме ценят. Агентите ще се погрижат за останалото. Меси се реалокира в МЛС, с цел да играе и побеждава. Парите не го интересуват, тъй като обича футбола. Знаех, че той няма да се върне в Барселона поради метода, по който си потегли и следствията от случилото се. Той искаше да остане непременно, с цел да приключи кариерата си в Барселона “, съобщи Стоичков, представен от beIN Sports.

„ Меси направи това, което малко хора щяха да създадат. Той сподели, че няма да се връща, с цел да не страдат съотборниците му. Това демонстрира неговото великолепие, тъй като той можеше да се върне, само че, несъмнено, президентът трябваше да понижи заплатите на играчите и други разноски, с цел да се случи това “, добави Камата.

Hristo Stoichkov believes Lionel Messi snubbed a move to Saudi Arabia because " he loves football "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР