Легендата на българския футбол Христо Стоичков заяви за "Плюс-Минус. Коментарът

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков заяви за "Плюс-Минус. Коментарът
Коментари Харесай

Стоичков: Ако не бях станал футболист, може би щях да съм лекоатлет

Легендата на българския футбол Христо Стоичков съобщи за "Плюс-Минус. Коментарът след новините ", че е мъчно да се изкачиш до върха, само че е още по-трудно да се задържиш на него. Най-лесно е да паднеш, добави футболистът.

"Първата спънка в живота ми беше, когато се появиха хора, които ми споделиха, че няма да играя футбол, тъй като не ставам. Те се пробваха да убият детската ми фантазия. Ако не бях станал футболист, може би щях да съм лекоатлет ", сподели Стоичков.

По думи на футболиста в напрегнати обстановки няма място за терзание. Той съобщи, че постоянно е бил убеден, тъй като зад него стои цялостен тим, който разчита на него.

"Това е дълг, който аз би трябвало да извърша. Трябва да бъда оптимално съсредоточен, с цел да бъде заплатен трудът на моите сътрудници ", сподели още Камата.

Според него ситуацията в страната не може да се съпоставя с тази, която е била преди години. По неговите думи тогава се следи голям триумф в цялата спортна сфера, а освен във футбола, с помощта на реда и дисциплината.

"Сега нямаме тактика за бъдещето ", на мнение е Стоичков.

"Имам виновност, че не съумях да класирам тима за международно състезание. Тогава взех решение, че е време да затворя тази страница и да се отдръпва ", съобщи футболната легенда.

Според него е неверно българските футболисти да бъдат сравнявани, изключително когато става въпрос за персони, които са знаци на България.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР