Легендата на българския футбол – Димитър Бербатов, говори пред NOVA

...
Легендата на българския футбол – Димитър Бербатов, говори пред NOVA
Коментари Харесай

Бербатов: Делението при мен вече го няма, очаквам победа за Левски

Легендата на българския футбол – Димитър Бербатов, приказва пред NOVA за идния мач на Левски против неговия някогашен тим ПАОК. Той съобщи, че ще бъде на “Герена”, с цел да гледа срещата и ще стиска палци на „ сините”.

„ Играх преди много време в ПАОК. Времената са разнообразни, тимът е друг, всичко е друго. Амбициите им постоянно са били огромни. Идват тук да откраднат нещо. Аз ще следя дуела, както този на Ботев Пловдив. Пожелавам триумф на всички наши тимове, които играят в шампионатите. Няма ужасно, с който и да играеш. По някакъв различен метод се одобряват тези шампионати. Левски също ще подходи така”, сподели Бербатов.

„ Станимир Стоилов знае по какъв начин да подреди тима. Ще бъде забавен мач. Аз чакам хубава атмосфера. Това са български тимове, без значение кой играе. Който и да е в шампионатите, той играе от името на България. Делението при мен към този момент го няма. Аз поддържам всички отбори”, добави той.

„ Очаквам победа. Победата постоянно играе добре за самочувствието, без значение дали ще е минимална. Важно е да вземеш възприятието на задоволеност след мача, дава ти повече самочувствие, до момента в който загубата ти играе на душeвността. Добре е постоянно да започнеш с победа в тези турнири”, приключи някогашният нападател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР